New In #1

Volim “New In” postove a do sada ih nisam radila jer sam u redovnim postovima “Mjesec u slikama” obično objavljivala fotke mojih “noviteta”, no u par navrata sam primjetila kako čitatelji negoduju jer su fotke obrađene te su pune raznih specijalnih efekata pa i nisu toliko vidljivi proizvodi na njim. Dakle, kako volim fotke koje obrađujem u svojim redovnim postovima “Mjesec u slikama” nisam ih se voljna odreći pa sam se odlučila uvesti još jedan “redovan” post po principu da svakih toliko ubacim grupni fotku mojih kozmetičkih noviteta a i vi ćete tako biti upoznati sa proizvodima koje obožavam i koje često kupujem i koji me zanimaju pa ih isprobavam po prvi put 🙂 … uglavnom, nadam se da će ovaj moj “new in” biti dobrodošao i da će vam se svidjeti ;).

Dekorativa 😀

-volim Bipine vikend akcije i popust od 25% na određenu kategoriju proizvoda 😀 …

Bipa kist za rumenilo – kupujem po treći put jer se radi o zaista solidnom kistu za 20ak kuna koji se brzo suši, precizan je, mekan, dlake ne ispadaju i lijepo blenda a k tome je i ova rozo-bijela kombinacija napsrosto neodoljiva ;). Po treći put ga ne kupujem jer se uništio 😀 već zato jer je zgodan za imati pri ruci!

Bipa IQ sjajila u nijansama 03 (jelly baby) i 04 (pink panter) – o ovom sjajilu sam već pisala u postu o favoritima travnja kada sam spomenula neodoljivu 07 (bitter orange) nijansu, dakle, jedno ugodno sjajilo koje ne ostavlja ljepljivi trag, postojano je i iznimno pigmentirano, neodoljiva mirisa i lijepog pakiranja a i cijena je nekakvih 35kn :D.

IQ ruž u nijansi 31 (Star) matt – ovaj ruž imam u jednoj krasnoj koraljno crvenoj nijansi (32 Summer) i zaista se radi o krasnom ružu kremaste teksture, mat finiša, iznimne postojanosti te izvanredne pigmentacije i to sve za samo 39kn ako se ne varam :/. Šteta je jedino da nema više nijansi u ponudi jer od onih 5-6 :/ što se nude ja sam bila zainteresirana samo za ove dvije koje i imam :(.

Maybelline Color Whisper ruževi u nijansama 130 (pink possibilities) i 440 (orange attitude) – su napokon dostupni i kod nas 😀 po cijeni od 60kn. Radi se laganim ruževima koji ujedno što vaše usne obogaćuju krasnom nijansom još ih i njeguju. Krasna formula poput balzama za usne te izbor prekrasnih nijansi. Idealan ljetni ruž ;).

Maybelline Expression KajalEyeliner u nijansama 37 (green) i 42 (metallic blue) – sam zaista željela isprobati a popust je bio oziljan poticaj :D. Cijena im je 20kn inaće ;). Nisam ih još niti isprobala no na prvu djeluju niti premekano niti pretvrdo, neka zlatna sredina. Nijanse su predivne, baš ljetne i veselim se nošenju istih ;).

Maybelline Color Tattoo 24H u nijnasama 65 (pink gold) i 70 (metallic pomegranate) – mala nadopuna u kolekciji jer tri već imam 😀 … volim ih, krana sjenila koja se lijepo nanose, postojana su, idealne baze … ma same pohvale ;).

Look By Bipa prozirni gel – koji uvijek imam sa sobom jer je solidne kvalitete a stoji svega 18kn :D, nije na odmet imat ga za eventualni popravak fiksiranja obrva tokom dana ;).

… uglavnom, to bi bilo to vezano uz Bipinu vikend akciju ;D.

Dior waterproof eyeliner u nijansi 094 (noir trinidad) – iskoristila sam dnevnu ponudu na Jagodici (o kojoj već i vrapci na granam znaju no da utvrdimo gradivo, svakoga dana u podne, Jagodica objavljuje 6 proizvoda po extra ali extra sniženoj cijeni i da vam priznam lagano postajem ovisna) … vratimo se olovci, dakle, mislim da sam ju ugrabila za nekih 16eura i baš sam se razveselila :D, u fazi sam testiranja ali za prvu vam ruku mogu reći da je sjajna za obrubljivanje kapka no pala je na unutarnjoj liniji :(, kako je crne nijanse očekivala sam jaću pigmentaciju no i to baš nisam impresionirana no za ljeto će biti ok … daljnji dojmovi u recenziji ;).

Estee Lauder Pure Color Matte Lipstick u nijansi 04 Demure i Intense Kajal Eyeliner Duo black/blue – krasni proizvodi koji su recenzirani i popračeni look-om u ovom postu :D.

Anastasia “brows in bloom” paleta u nijansi brunette i highligter olovke (buff, camille, sand, chiffon) – su definitivno ulovi mjeseca … svaki proizvod se može naći u Douglas parfumeijama po cijeni od 29kn WOW WOW WOW!!!!! Ja sam paletu kupila u Arena centru a olovke u CC1 West no mala napomena za olovke kada ih kupujete da provjerite da li naziv pojedine na kutiji odgovara i onom na proizvodu … ja nisam pazila i bolje da ništa ne govorim :(. Uglavnom, sjenila su krasna u paleti a uz njih dolaze i vosak te highlighter a olvke su baš krasne, naročito mat varijante 😉 … više u recenziji!

Rimmel Apocalips u nijansi Luna – je putovao više od mjesec dana do mene sa feeluniqua 🙁 i kad sam već digla ruke da ću ga isprobati poštar me ugodno iznenadio :D. Nisam ga još pomno isprobala no nijansa i tekstura su divni 😀 i zasada mi se se sviđa a imam u vidu još dvije nijanse :D!

YSL ruž u nijansi br 15 – je krasan kremasti ruž, dugotrajan, njegujući prema usnicama, savršene pigmentacije a nijansa je kao stvorena za ljeto :D. Diiiiiiivan, apsolutno diiiiiiivan! 😀 Cijena mu je oko 260kn ali vrijedi svake lipice ;)!

Art Deco AntiAge MakeUp Base – mi je preporučila Jasmina sa bloga MakeUpArena i to za okoloočno područje i moram priznati da mi je drago da mi je otkrila ovu krasnu bazu jer zaista jedan divan proizvod koji je meni zaista bio potreban :D. Koristim ga zapravo za cijelom licu a ne samo okoloočnom području i zaista mi make up traje duže a linije za koje je postojala šansa da budu izrazito vidljive su zaista puno manje vidljive. Cijena ovog malog čuda je oko 120kn. Hvala draga za preporuku ;D !

Kryolan fiksator – koji dolazi u spreju i u ambalaži od 400ml po cijeni od 306kn sam kupila jer sam željela fiksator koji nije na onu klasičnu pumpicu kroz koju izlaze više manje kapljice već sam željela varijantu fiksatora koji ima pumpicu poput onih na termalnim vodicama, uglavnom, trebao mi je fiksator koji dolazi u ovakvom pakiranju poput spreja. Krasan je i zaista drži make up uvelike postojanijim pa čak i proizvode koji mi inaće i nisu bili pretjerano pouzdani :D. Svakako je dobrodošao za vruće dane koji su pred nama a i meni za svadbeni dan koji je za danas točno tjedan dana :D:D:D o da, cerim se od uha do uha :D!

Poshe baza i nadlak – u većim pakiranjima jer sam isprobala klasična mala pakiranja, zaljubila se i naručila ova veća od ovog sellera. Baza je ujedno i učvršćivać noktiju te baza za lak, zaista jaća nokte te je savršen kao baza za svaki lak 😉 a nadlak je namjenjen prvenstveno da bi se lak što prije osušio te da bi što duže trajao i da skratim, ovaj nadlak vam treba ;D!!! Nadlak zaista osuši svaki lak kroz 30sek te mu produljuje postojanost uvelike. Recenzija slijedi uskoro!

“Točkalice” za ukrašavanje noktiju nisu naglašene na fotki ali su prisutne :D. Uglavnom, sjajan proizvod za 1.86$ 😀 i točka :D!

Preparativa 😀

Nivea Coconut Cream – za tuširanje … prvo da napomenem da je meni ljeti kokos u tuširalicama i mazalicama neizvostavan i da ga obožavam 😀 … nadalje, tuširalica je sjajna jer je njegujuća odnosno hidratantna i ugodna prema koži, miris božanstven a cijena svega nekih 16kn ;).

Balea LE Summer Glam – losion za tijelo sa česticama zlatnog shimmera za samo 13kn koji osim što božanstveno miriši i ostavlja predivan svjetlucavi trag za sobom još i lijepo njeguje tijelo …. must have ;)!

Sisley Tropical Complex – je lagana matirajuća krema sa kojom sam jako zadovoljna no ima jedan minus, naime, nema zaštitni faktor :/ … kupila sam ju za ljeto a ona nema zaštitni faktor :/ … veliki propust 🙁 ! Uglavnom, krema je zaista lagana, matira satima a iako sam načula prije kupovine da strašno isušuje moram priznati da to nisam zasada primjetila :D. Cijena je konkretna … ili je 789 ili 798kn … bacila sam račun 🙁 … uglavnom, jednom se živi a štošta se treba isprobati :D!

Elizabet Arden “Clear The Way” – maska namjenjena masnoj koži sa zadaćom da čisti i otvara začepljene pore. Cijena joj je na Jagodici 12,5eura (trenutno je na akciji) a kada je isprobam znati ću više ;).

Elizabeth Arden Intervene Cleanser 3in1 – je sjajan proizvod koji kupujem već drugi put iako ni prvi još nisam potrošila. Ponovo se desila akcija na Jagodici i platila sam ga svega 16eura 😀 ako se ne varam no trenutno ga nema na zalihama :(. Uglavnom, spomenula sam ga u travanjskim favoritima ali ukratko … čisti, njeguje, hidratizira = sjajan proizvod!

Bumble&Bumble – je imao akciju (koja još traje) na lookfantastic te sam uz kupovinu dva proizvoda dobila Thickening sprej za volumen kose i po testiranju naručila i full size jer ovo je zaista sjajan proizvod za nas sa “mlitavom” i jadnom slamnatom kosom bez imalo volumena ;). Obnovila sam zalihu Shine spreja koji je zaista fantastičan za ljeto, naime, ni sa jednim proizvodom za sjaj kose nisam bila toliko zadovoljna kao sa ovim jer sjaj je fantastičan :D. Recenzija uskoro.

Caudalie Puryfying Mask i Beauty Elixir – maska mi je novitet no već sa samo jednim korištenjem sam bila vidno zadovoljna te mi je baš drago da se pridružila mojoj kolekciji Caudalie proizvoda o kojima možete pročitati u ovom postu. Također više možete pročitati u ovom postu o Beauty Elixir-u čiju sam zalihu obnovila jer ljeto jednodtavno nije isto bez njega ;). Cijena maske je bila oko 180kn a Elixira oko 270kn.

SatinCare&Olay – gel za brijanje o kojem se zaista nema što reći, gel ko gel i jako nužan za ljeto 😀 no ipak ću dodati da je Olay ostavio traga i da je zaista gel prema koži nježan i ugodan :D! Cijena je bila nekih 30kn ako se ne varam :/.

L’Oreal Professionnel Puder u spreju za volumen – čija je cijena nekih 130kn u odabranim salonima no vrijedi, zaista vrije i drago mi je da sam ga otkrila prije svadbe jer znam da će ovo biti ključni igrač za moju frizuru taj dan ;).

Coppertone & Hawaian ulja za brže tamljenje – zaista sam ove godine odustala od famoznih marmelada za brže i bolje tamljenje jer zaista ne podnosim teksturu i našla sam alternativu u ulju, zapravo, druga alternativa u obliku losiona je na putu prema meni a do tada imam ulja. Oba s mirisom kokosa …. mmmmm …. oba njegujuća i što je najbitnije upijaju se polako ali efikasno i zapravo ipak dovoljno brzo. Recenzija jako brzo jer ovo je nešto što nam za ljeto treba ;)! Oba su u rangu 60-70kn ;).

L’Oreal Elsive “LAK 10” – ja uopće ne znam kako se ova linija zove, znam samo da se čitavo vrijeme naglašava “lak 10” :/. Uglavnom, šampon kupujem po treći put a regenerator po drugi put (jer njega slabije koristim). Cijena i šampona i regeneratora je u nekom rangu od 20ak kuna. SJAJAN proizvod, kako šampon tako i regenerator :D. Mekana i podatna kosa puna života, iznimna njega i zaista ne vidim na svojoj kosi a ni tjemenu da je preagresivno ;). Preporučam!

Vichy Aqualia Thermal Night Cream – prvenstveno ovo je sjajna Vichy-eva linija a nadalje ova krema je predivna. Za nekih cca 220kn dobivate 75ml proizvoda koji vam traju i traju. Krema je noćna a ako je nanesete u debljem sloju može poslužiti i kao izvrna hidratantna maska ;). Recenzija slijedi!

Douglas make up remover – dvofazni odstranjivač na akciji za 22kn za 50ml … kupila, isprobala i vratila se po full size ;), dovoljno rećeno!

Roger&Gallet – famozan miris, sjajan sapun :D:D:D:D obratite pažnju u ljekarnama na ovaj sjajan brend koji se kod nas tek probija ;).

To bi bilo to … malo se oduljilo ali i popis je bio poširok ;)!

Što vas zanima za detaljniju recenziju i koji su vaši noviteti, preporuke???

ps – nadam se da mi nećete zamjeriti moju odsutnost sljedećih 10ak dana ali kao što sam u postu spomenula moj dan vjenčanja je za točno tjedan dana i zaista imam 100 briga i obaveza 😉 !

lp

Tagovi: